NIEUW! Restorative(yin) yogales op vrijdagochtend.Geschikt voor mensen met fibromyalgie en/of artrose!

Yoga / stilte retraite weekend op de Veluwe van 6 -8 maart 2020

In het dagelijks leven zijn wij aldoor naar buiten toe gericht en is er weinig tijd voor rust/bezinning.
Bij Yoga leer je je zintuigen naar binnen te richten zodat er meer ruimte ontstaat voor verstilling, bezinning en uiteindelijk meditatie.
In een Yoga/Stilte weekend krijg je de kans om de stilte in jezelf te ervaren, om je aandacht op je innerlijk te richten en daarmee je bron van energie aan te boren. 

Kom tot rust tijdens de retraite
In dit weekend zal er geen afleiding zijn in de vorm van mobiels, tv, radio enz, maar wordt er tevens gedetoxt door de zuivere voeding,rust en buitenlucht.Door middel van regelmatige Yoga, goede (Ayurvedische) voeding en rust gun je je lichaam de ontspanning die het nodig heeft om te kunnen komen tot diepe stilte. Een stilte waar je lichaam en geest naar verlangen. Ook krijgt je bewustzijn de kans om zichzelf verruimen.

Om dit enigszins te bereiken is een rustige (natuur) omgeving gewenst zonder de gebruikelijke afleidingen van alle dagelijkse verplichtingen.

Het programma biedt Yoga, meditatie, stiltewandelingen en veel meer. Let wel... niets van het aangeboden programma is verplicht(wel aan te raden!) en er is genoeg ruimte voor “eigen tijd” of niets doen!

De kosten voor het gehele weekend bedragen € 250,- per persoon op basis van een gedeelde kamer. Tegen een meerprijs van 50,- kun je een eenpersoonskamer krijgen.

Beperkt aantal plaatsen om de kwaliteit te waarborgen. Aanmeldingen uiterlijk 8 jan 2020. Het weekend gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Voor meer informatie bel of mail Reshma op 06-24115932 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijk voor het programma hier

FaLang translation system by Faboba