Weer volop lessen bij De Binderij nr 9(literatuurwijk) Vrij parkeren!

Yoga / stilte retraite weekend op de Veluwe 5-7maart 2021

In het dagelijks leven zijn wij aldoor naar buiten toe gericht en is er weinig tijd voor rust/bezinning.
Bij Yoga leer je je zintuigen naar binnen te richten zodat er meer ruimte ontstaat voor verstilling, bezinning en uiteindelijk meditatie.
In een Yoga/Stilte weekend krijg je de kans om de stilte in jezelf te ervaren, om je aandacht op je innerlijk te richten en daarmee je bron van energie aan te boren. 

Kom tot rust tijdens de retraite
In dit weekend zal er geen afleiding zijn in de vorm van mobiels, tv, radio enz, maar wordt er tevens gedetoxt door de zuivere voeding,rust en buitenlucht.Door middel van regelmatige Yoga, goede (Ayurvedische) voeding en rust gun je je lichaam de ontspanning die het nodig heeft om te kunnen komen tot diepe stilte. Een stilte waar je lichaam en geest naar verlangen. Ook krijgt je bewustzijn de kans om zichzelf verruimen.

Om dit enigszins te bereiken is een rustige (natuur) omgeving gewenst zonder de gebruikelijke afleidingen van alle dagelijkse verplichtingen.

Tijdens dit weekend zal er ook een workshop Familieopstellingen geboden worden. Deelname is volledig vrijwillig.

Het programma biedt Yoga, meditatie, stiltewandelingen en veel meer. Let wel... niets van het aangeboden programma is verplicht(wel aan te raden!) en er is genoeg ruimte voor “eigen tijd” of niets doen!

De kosten voor het gehele weekend bedragen € 250,- per persoon op basis van een gedeelde kamer. Met een toeslag van 50,- kun je een eigen kamer krijgen!

Beperkt aantal plaatsen om de kwaliteit te waarborgen. Aanmeldingen uiterlijk 1 maart 2021. 

Voor meer informatie bel of mail Reshma op 06-24115932 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijk voor het programma hier

FaLang translation system by Faboba