NIEUW! Restorative(yin) yogales op vrijdagochtend.Geschikt voor mensen met fibromyalgie en/of artrose!

NIEUW KINDERYOGA zondags 15.00-16.00 uur(startdatum: bij voldoende aanmeldingen)

Waarom Kinderyoga?

Kinderen groeien op in een snelle,prestatiegerichte maatschappij met veel prikkels van computer en tv. Vaak is er weinig tijd en ruimte voor ontspanning en het bewust ervaren van hun eigen ik. Kinderyoga kan een positieve bijdrage leveren aan o.a. zelfvertrouwen,concentratie, ontspanning en innerlijke harmonie. Het respecteren van eigen en andermans grenzen loopt als een rode draad door de kinderyoga lessen. We beleven iedere week een ander Yoga Avontuur. Voorbeelden van les thema's zijn:zee en strand, het oerwoud, indianen en de regenboog. Het yoga avontuur leidt ons op een speelse manier langs een combinatie van afwisselende les onderdelen.

De lessen worden ook in het engels gegeven indien nodig/ Meldt je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan voor een gratis proeflesje.

tarief is € 35,- voor 4 lesjes.

  

MANTRA RECITATIE(chanten) MET SATSANG 

op Zondag 22 maart van 10.00-11.30 uur

In deze workshop gaan we mantra's (oude vedische teksten) reciteren met SATSANG erna.

Het reciteren van mantra's zorgt voor rust en heling binnen in ons. Alleen maar het luisteren naar deze heilige teksten werkt helend.
Bijdrage: op donatie basis.

Kijk hier voor meer info over mantra's.
Graag wel aanmelden vooraf via de mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06 24115932 of via het contactformulier 

 

Mindfulness training 8 weken(start 9 april om 18.30-22.00u)

Kijk voor meer info op www.broncoaching.nl

 

Workshop familie opstellingen(systeem opstellingen) zondag 29 maart van 10.00-16.00u incl verzorgde lunch

Wil je meer weten over waarom je steeds hetzelfde tegenkomt in je leven? wil je meer weten over relaties met je moeder, je vader, je zussen en je geliefde? Meer weten waarom je steeds dezelfde houding aanneemt op je werk? waarom je aldoor maar op dezelfde manier reageert op prikkels van buitenaf?

Durf een keer mee te doen aan een systeem opstelling en kom erachter waarom je doet zoals je doet, reageert zoals je reageert en krijg meer inzicht in jezelf!

De opstellingen worden door Reshma en Sandjay gegeven die beide gecertificeerde life coaches zijn en met heel veel enthousiasme jullie inzicht willen geven in jullie zelf. Hen heeft de opleiding zo ontzettend veel gebracht dat ze dit graag willen delen met jullie.

Introductie prijs van € 50,- per persoon.

Meldt jeDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan:)

 

Wat is Yoga Nidra?

Yoga Nidra is een Yogische slaap waarbij je tegelijkertijd alert bent maar volledig ontspant. Het is een staat van een diepe bewuste slaap. 

Het kan een therapeutisch instrument zijn volgens talrijke medische studies. Deze tonen aan dat er zowel een helende als preventief effect kan ontstaan bij stress, angst, frustratie, slapeloosheid, hoge bloeddruk, en de gevolgen daarvan. 

In de woorden van Swami ma Tripurashakti

‘Yoga Nidra betekent Yogische slaap. Het is een staat van bewuste diepe slaap. In meditatie blijf je in de wakkere staat van Bewustzijn en geleidelijk aan focus je de mind terwijl toegestaan wordt dat gedachtepatronen, emoties, sensaties en beelden opkomen en verder gaan. Echter, in Yoga Nidra verlaat je de wakkere staat van Bewustzijn, ga je naar de diepe slaap staat en blijf je toch volledig wakker en alert.’

Tijdens deze Yoga Nidra staat een half uurtje gelijk aan 2 uren volle slaap en een uur Yoga Nidra voor 4 uurtjes slaap.

De Yoga Nidra wordt liggend gedaan en door middel van visualisaties en sankalpa's (positieve intentie) wordt de mind geleidt.

Nieuw: Yoga Nidra lessen worden eens per maand gegeven op de zondagmiddag van 14.00-15.00 uur. Eerstvolgende les volgt nog.

 

PRIVE YOGA LESSEN

De Prive yogalesen worden aangeboden aan degene wat meer persoonlijke aandacht nodig hebben. Dit kan op grond van lichamelijke beperkingen of eventueel na een operatie/burn out.

Bij deze lessen is er sprake van een op maat afgestemde yogales waarin meditatie en ademhaling onderdeel van uitmaken. Het opnieuw in contact komen met jezelf is mijn hoogste prioriteit! Ook raak je door deze prive lessen meer vertrouwd met je eigen lichaam en kun je al je speciale wensen kenbaar maken.

Dag en tijd gaat in overleg met elkaar naar gelang de behoefte.

 

 

 

                                 Natraj

 

"We kunnen worden wat we willen als we voortdurend en vol vertrouwen over het verlangde blijven denken"
(Bhagavad Gita)

FaLang translation system by Faboba