aangepast rooster meivakantie!

PRIVE YOGA LESSEN

De Prive yogalesen worden aangeboden aan degene wat meer persoonlijke aandacht nodig hebben. Dit kan op grond van lichamelijke beperkingen of eventueel na een operatie/burn out.

Bij deze lessen is er sprake van een op maat afgestemde yogales waarin meditatie en ademhaling onderdeel van uitmaken. Het opnieuw in contact komen met jezelf is mijn hoogste prioriteit! Ook raak je door deze prive lessen meer vertrouwd met je eigen lichaam en kun je al je speciale wensen kenbaar maken.

Zaterdagochtend, Zondagochtend en maandagochtend tussen 10.00-11.00 uur(in overleg ook andere tijden af te spreken door de weeks).

 

MANTRA RECITATIE(chanten) MET MEDITATIE 

op ZONDAG 27 mei van 10.00-11.30 uur

In deze workshop gaan we mantra's (oude vedische teksten) reciteren met daarna meditatie.

Het reciteren van mantra's zorgt voor rust en heling binnen in ons. Alleen maar het luisteren naar deze heilige teksten werkt helend.
Bijdrage: op donatie basis.

Kijk hier voor meer info over mantra's.
Graag wel aanmelden vooraf via de mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06 24115932. 

MEDITATIE EN PRANAYAMA (DIEPERE ADEMHALING) EN SAVASANA IN DE GALOS ZOUTGROT

op zaterdag 26 mei van 13.00-14.00u

Deze vorm van meditatie vindt plaats in de zoutgrotten van Medisalt en meer informatie over wat het doet vindt je hier.
Prijs per persoon € 22,50. LET OP; BEPERKT AANTAL PLEKKEN (max 6). Bij interesse naar andere dagen/tijden neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!
Aanmelden en betalen graag 2 dagen van te voren. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer info over Medisalt: klik hier. 

  

MEDITATIE OCHTEND (zaterdags)

van 10.00-11.00 (deelname 10,- p.p.)

 (verplichte aanmelding)

chakra

Wat houdt meditatie in? Wat is Pranayama?

Mediteren wordt vaak in onze huidige maatschappij als iets vaags gezien en niet tastbaar. Mediteren doen we feitelijk dagelijks op onbewust niveau. Denk aan momenten dat je in alle rust geniet van een kopje thee, of dat je een wandeling maakt in alle stilte in de natuur? Of dat je langzaam en genietend je eten opeet? Mediteren doe je op al deze manieren!

Er zijn talloze technieken om mediteren op een bewuste manier te beoefenen. Er wordt gebruik gemaakt van een object waar naar gestaard kan worden totdat men alleen het object ziet; of er wordt gewerkt met een mantra die constant herhaald wordt zodat men alleen zich bewust is van deze mantra; ook wordt er gemediteerd op klanken.

In deze les zal er gewerkt worden met de Pranayama technieken en worden gedachten die opkomen bestudeerd en geanalyseerd waardoor er inzicht ontstaat in het eigen denkproces.

Pranayama (ademhalings)technieken worden gebruikt voor meer balans in ons linker en rechter hersenhelften, maar ook om energiëen op te wekken die voor opschoning zorgen van on geheel systeem

Grip krijgen op je eigen denken en op je ademhaling is de manier waarop wij bij Shiva Ohm Yoga de meditatie lessen zullen inzetten.

Nieuwsgierig? meldt je aan voor een lesje op zaterdagochtend tussen 10.00-11.00 uur(DONATIE BASIS)

 

Do's & Don'ts Shiva Ohm Yoga 

  • Uiterlijk 5 min voordat de les begint binnen zijn zodat niemand gestoord wordt wanneer de les begint. (de zaal is 10 min van te voren open)
  • Zoveel mogelijk in stilte binnenkomen. Op je matje mag je alvast wat meer tot rust komen voordat de les begint (iets meer in jezelf terugtrekken).
  • Na de les proberen zolang mogelijk de fijne stilte die ontstaat in jezelf vast te houden (mocht er toch gesproken worden, dan graag luchtige onderwerpen, zodat een ieder met een fijn gevoel weer richting huis gaat)
  • Geef jezelf en de ander de ruimte de yogales optimaal te mogen ondergaan
  • Te veel parfum kan de lucht in de ruimte verzwaren wat niet bevorderlijk is bij de ademhalingsoefeningen; wees mild in je gebruik daarvan
  • Tassen graag zoveel mogelijk in de hoek van de keuken plaatsen om de ruimte zo netjes mogelijk te houden
  • De strippenkaarten graag voor de les al op de plank neerleggen(bij het boxje) zodat ik deze meteen kan aftekenen na de les (minder rommelig)

 

Verhuur yogazaal                                     

Natraj

De ruimte is ook te huur voor andere (spirituele) lessen zoals tai chi, bharat natyam (of andere dansvormen),workshops, lezingen, bijeenkomsten, andere vormen van yoga en meditatie, sat sangs, mantra zingen (kirtans), enz.

Voor langere huurperiodes of meerdere lessen, is in overleg een voordeliger tarief af te spreken. Kijk hier voor de zaal.

 

"We kunnen worden wat we willen als we voortdurend en vol vertrouwen over het verlangde blijven denken"
(Bhagavad Gita)

FaLang translation system by Faboba